Information

Teenagelejr er en af AKBU’s sommerlejre for teenagere mellem 13 og 19 år. Lejren foregår i uge 31 – fra lørdag d. 27. juli til fredag d. 2. august – på Kongelejren, som er et super sted tæt ved stranden i nærheden af Vig på Sjælland.

Sammen skal vi opleve en fantastisk uge i fællesskabet med hinanden og Jesus, som skaber livsvarige oplevelser og relationer gennem en masse sjove aktiviteter, møder, hygge, lovsang og nærvær mennesker imellem.

Pris

Ved tilmelding i rabatperioden (før 2. juni) er prisen:
1.050 kr. hvis du er medlem af AKBU
1.850 kr. hvis du ikke er medlem

Ved tilmelding efter rabatperioden (fra 2. juni) er prisen:
1.150 kr. hvis du er medlem af AKBU
1.950 kr. hvis du ikke er medlem

Kommer snart…

Sørg for at betale dit kontingent til AKBU i god tid inden lejren for at opnå rabat. Er du ikke medlem kan du blive det her: https://www.akbu.dk/bliv-medlem
Det koster mellem 75 kr og 250 kr at blive medlem alt efter, hvilken lokalforening du er en del af – så det kan kun betale sig at betale kontingent og derfor få lejren til den billige pris!

Søg tilskud
Vi ønsker at gøre det muligt at komme på lejr, selv om man ikke har økonomisk råderum til det. Derfor er det muligt at søge om ekstra rabat.
Kontakt os for at høre mere.

Støt – så andre kan komme på lejr
Du kan støtte andres lejrdeltagelse ved at benytte feltet i tilmeldingen, hvor der doneres 100 kr. til, at andre kan komme på lejr. Vi tager også gerne imod større gaver på MobilePay: 43950 – skriv “Lejrfond – Teenagelejr”
Gaven formidles via Apostolsk Kirkes Mission. Ønskes der gavefradrag, skal man kontakte Apostolsk Kirkes Missions med oplysning om cpr-nr. mm på tlf. 7932 1600.

Lejrbank

På lejren vil der være mulighed for at sætte dine lommepenge ind i lejrbanken, som en af vore medarbejdere har ansvar for. Vi anbefaler, at man sætter sine penge ind i banken, da det er på eget ansvar, hvis du ikke gør det. Det betyder også, at hvis dine penge bliver stjålet, så dækker vi det ikke.

Lejrbanken er åben flere gange hver dag, hvor du har mulighed for at hæve. Vi har vores egen slikbutik på lejren, hvor teenagerne kan købe slik og sodavand. Medarbejderen, som har ansvar for lejrbanken, sidder klar den dag, du kommer på lejren, så du kan sætte dine penge ind med det samme. Du har også mulighed for at sætte penge i lejrbanken via MobilePay og få udleveret kontanter derfra som normalt eller betale med MobilePay direkte i slikboden.

Post

Vi ved alle, hvor hyggeligt det er at modtage et brev eller en pakke. Derfor er der selvfølgelig også mulighed for at sende både breve og pakker til jeres teenager på lejren. Send det i god tid, hvis du skal være helt sikker på, at de når frem, mens vi er på lejren. Husk ikke at sende penge med i posten, da det ikke er sikkert.

Adressen til lejren
Kongelejren
Lyngvej 68,
Ellinge Lyng,
4560 Vig